Urigloss

Dé oplossing voor u

Verstoppingen door urinesteen in afvoer of leiding? 

Een verstopping in het urinoir wordt vaak veroorzaakt door urinesteen. Doordat de urinesteen vaak lang blijft zitten en daardoor zich steeds verder ophoopt, gaan de sifon en achterliggende leidingen verder dicht zitten.

Hier lees u hoe u dit probleem makkelijk kunt voorkomen met Urigloss.Urigloss

Prijzen

 

 


Gratis verzending (NL en BE) en u betaalt acheraf.


Verwijderen urinesteen: de oplossing zónder demontage van het urinoir

Onze urinoir ontstopper (Urigloss) lost het urinesteen probleem makkelijk op.  U giet de ontstopper langzaam en direct in het urinoir. Hierna laat u het inwerken, dat doet u naar eigen inzicht. Om te zien of de verstopping is afgenomen, kunt u spoelen met een beetje water. Dit blijft u herhalen totdat de verstopping volledig is opgelost.

U hoeft het urinoir er niet af te halen. Er is geen hak en breekwerk nodig. Urinesteen verwijderen is nog nooit zo gemakkelijk geweest.

Met de urinoir ontstopper kunt u makkelijk en snel de verstopping oplossen. Maar beter is om een verstopping te voorkomen. Gebruik de ontstopper daarom preventief.


Advies: gebruik Urigloss preventief

Wij adviseren om wekelijks 100 ml urinoir ontstopper te gebruiken om eventuele verstoppingen en hinderlijke geuren te voorkomen.


Advies: gebruik Urigloss voor het reinigen

Voor wc’s en urinoirs

Schenk de urinoir ontstopper op de vervuilde plek. Laat het een uur inwerken, daarna kunt u de bruine laag makkelijk met een toiletborstel schoonmaken.

Voor voegen en tegels

Maak het oppervlak wat u wilt behandelen eerst nat. Daarna giet u de de urinoir ontstopper verdund of onverdund over het oppervlak. U laat het 10 tot 20 minuten inwerken. De losgekomen vervuiling kunt u afspoelen met schoon water.


Hoe ontstaat een verstopping van een urinoir?

Vaak is het eerste wat je merkt bij een verstopping dat het water langzamer dan normaal wegloopt. Of u ziet een bruine aanslag onderin de pot of langs de randen. Dan is urinesteen een probleem aan het worden. Het is belangrijk dat er actie wordt ondernomen om de verstopping te voorkomen.


Terug